09/08/2015

AFF, 8/08/2015, Genk.

Voor het derde jaar op rij bezocht ik het Absolutely Free Festival (kortweg AFF) in Genk-Winterslag. Hierna volgt een overzichtje van de bands die ik zag en wat ik ervan vond (**** = uitstekend, *** = goed, ** = behoorlijk, * = matig maar nog beluisterbaar).

 

 

****

El Yunque, Peter Broderick, Peter Kernel, Wire.

 

 

***

Bonzo, Blaegger, Mind Rays, Supergenius, Bed Rugs.

 

 

**

Piquet, Double Veterans, Iceage.

 

 

*

Benefactors, Archie Bronson Outfit.

 

 

Minpunt: weinig keuze op gebied van eten en bovendien geen vegetarische eetstand. Dat laatste is toch wel jammer voor een festival dat recyclage en dus het leefmilieu belangrijk vindt.

 

 

En dan nog een clipje van Peter Kernel:


Commentaren

Er was misschien niet veel keuze op gebied van eten, maar wat er was was wel dik in orde. Beter minder keuze maar dan wel goed: versgesneden friet met veel smaak (beter dan de vele frietjes die ik gegeten heb op vele andere festivals), in een houtoven gebakken en versgemaakte pizzas met verse basilicum en/of rucola, wokschotels en échte hamburgers. Er was inderdaad geen vegetarische eetstand maar zover ik weet zijn frieten en een pizza margarita vegetarisch. En had je bij het wokstandje wat extra groenten gevraagd ipv kip hadden ze dat zeker gedaan. En nee, ik hoor niet bij de organisatie ofzo. Ik ben een gewone festivalganger die 2x goed gegeten heeft daar.

Gepost door: Werner | 10/08/2015

Reageren op dit commentaar

De frieten waren lekker maar ze worden vaak nog in dierlijk vet gebakken, maar ik ben niet zo 'strikt in de leer' dat ik het vraag. Ik blijf het echter jammer vinden dat er geen volwaardige vegetarische optie was. Als het op een gelijkaardig festival als Rock Herk wel kan, moet dat op het AFF toch ook kunnen.

Gepost door: Corvus | 10/08/2015

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.